Uvjeti korištenja

Sadržaj na web stranicama kap-korcula.net  zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica kap-korcula.net, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama kap-korcula.net ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka UdrugE za promicanje ljudskih prava i građanskog aktivizma KaP (dalje u tekstu Udruga KaP).  Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost Udruga KaP se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

Web stranice kap-korcula.net  koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se našim posjetiteljima mogla pružiti usluga korištenja web stranice s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica kap-korcula.net  samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama. Automatski istječe kada zatvori svoj preglednik.

Korisnik web stranica kap-korcula.net  uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Udruga KaP isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica kap-korcula.net  u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica kap-korcula.net  smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući i sa pravilima o zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Udruga KaP se obvezuju poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Udruga KaP može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi u kontakt formi, a navedene podatke koristiti ćemo isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga na zadovoljstvo korisnika. Udruga KaP se obvezuju da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Udruga KaP zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Udruga KaP zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni.

OSTANIMO U KONTAKTU

Ako želite primati informacije i novosti vezane uz naše aktivnosti  molimo Vas da se registrirate te ispunite obrazac s e-mail adresom.

Prijavom na mailing listu za newsletter dajete svoju izričitu suglasnost za primanje našeg newslettera.

DONIRAJTE

Udruga KaP uglavnom se financira donacijama publike i prijatelja.
Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i u okvirima svojih mogućnosti, i financijski podržite.
Vašom donacijom možemo ostvariti veći utjecaj naših aktivnosti u društvu, a sve kako bi zajedno ostvarili viziju
ravnopravnog, solidarnog i održivog društva.

Donacije uplatite sukladno Vašoj želji i mogućnostima. Izaberite Vama najjednostavniju i najprikladniju opciju, a mi ćemo Vam uzvratiti simboličnim darom.

Od srca Vam hvala na svakoj donaciji!

ODABERITE NAČIN I IZNOS DONACIJE

Donirajte po želji i mogućnostima, a mi uzvraćamo prigodnim darovima. Sve opcije doniranja razgledati možete ovdje.

UPLATITE

Izravno na naš račun, scanniranjem barkoda, KeksPay aplikacijom, servisom PayPal ili karticama

PREUZMITE SVOJ DAR

Darove šaljemo poštom (nažalost, samo u Hrvatskoj) ili ih preuzmite na otvaranju ovogodišnjeg KAPa.

Skip to content